BOLDOG KARÁCSONYT!

BOLDOG KARÁCSONYT!

2017-04-05 11:15:55

Tagek:

 

A szokásostól eltérő ünnepi köszöntő!

 

Jelenleg hazánkban nagyon sok a beteg gyermek. Meggyőződésünk, hogy aki megteheti, annak segítenie kell.
 
 
Minden év végén a cégek köszönetük jeléül megrendelőiknek kisebb-nagyobb ajándékokat, reprezentációs anyagokat adnak. Mi már évek óta nem tesszük, mert másként gondolkodunk. Sok jóérzésű emberrel állunk kapcsolatban és megállapítottuk, hogy a köszönetnek más formája is létezik sokkal magasabb értékszinten!
Mi hosszú évek gyakorlata alapján a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórház  gyermekosztályát támogatjuk, ahol sok olyan gyermeket kezelnek, akiknek az Ünnepek alatt is otthonuktól - szüleiktől távol kell lenniük. Ezeknek a gyerekeknek ajánlunk fel egy nagyobb ajándékcsomagot, hogy esélyt kapjanak a meghitt ünneplésre és a boldogabb gyógyulásra…
 
Nagyon köszönjük munkád és külön köszönjük, hogy cégünket választottad a design és reklám megoldások tervezéséhez - kivitelezéséhez. Köszönjük cégednek és neked, hogy megtiszteltél megrendeléseddel.
Köszönjük mindezt, mert ha nem rendelnél, nem nyújthatnánk segítő kezet. Ebben a segítségben így közösen veszünk részt, közösen nyújtunk egy kis támogatást.
 
Mindenkit arra buzdítunk, hogy a céges ajándékozás helyett a Te céged is az ajándékozásra szánt összeget fordítsa jótékony célra.… mert azzal biztosan egyetértesz, hogy ez az érzés sokkal nagyobb örömöt okoz mint bármiféle céges ajándék…
 
Nagyon boldog és szeretet teljes Karácsonyt kívánunk!