Rólunk

Cégünk 1991-es alapítása után a rendkívül sokrétű megrendelések hatására hamar kinőtte magát a papíralapanyaggal való ellátástól kezdve a reklámajándékok forgalmazásán keresztül teljes körű reklámcéggé, ellátva ügyfeleinket előre mutató és összetett reklámkampányokkal.

Partnereink egyre jobban támaszkodtak ránk minden téren. Kezdve a nyomtatott reklámjaik menedzselésétől, vagy cégek teljes (reklám)arculatának kialakításán keresztül a párhuzamosan futó kampányokig, rendezvényekig. Mindent megoldottunk és megoldunk a jövőben is, igazodva az ügyfelek legextrémebb kívánságaihoz a kiállítási grafikáktól kezdve a járműdekorációig és minden máshoz, ami közte van.

Egyre többen fordulnak olyanok a NagyPR Kft.-hez, akik szem előtt tartják a professzionális reklámozást és törekednek is rá, bízva cégünk kimagasló hozzáértésben, hogy vállalkozásukat a leghatásosabb és legkreatívabb módon tudják promotálni a nagyközönség felé, felismerve mindennek az alapját: a vizuális kommunikációt.

Budapesten, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és azon belül Nyíregyházán rengeteg kis, közép és nagy vállakozó, s nemzetközi ismertségű cég tette le voksát cégünk mellett, hogy menedzseljük járműflottája autódekorációját, vagy öltöztessük fel irodáit, egységesítsük üzleteinek dekorációját, tervezzük meg jövőbeli megjelenéseit, reklámjait.