Dekoráció

Akár a nyomtatásnál, úgy a dekorációnál is a legkisebb felületektől az óriás méretekig mindent dekorálunk, legyen szó járműről, üzletről, vagy épp enteriőr dizájnról. Cégünk kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozik a hosszú távú elégedettségét szem előtt tartva, mert a jó minőség emléke sokkal tovább tart, mint az olcsó ár miatt érzett rövidke öröm.

Járműdekoráció

Az autódekoráció az egyik leghatékonyabb reklámeszköz, egyszeri befektetéssel, évekig tartó. Óriási előnye hogy a járművek folyamatos mozgásban vannak és így nem csak egy fix helyen jelenik meg reklámod, hanem az egy helyben parkoló autó esetén is növeli az elérések számát. Az autódekoráció egy fontos arculati elem, gépjármű flotta esetében pedig az egységesség fokozható ezzel.

Üzlet, lakás dekoráció

Valljuk, hogy az első benyomás az egyik legfontosabb. Amikor új üzletet, vállalkozást indítasz, vagy csak a régi reklámokat szeretnéd korszerűsíteni, kiállításokon-rendezvényeken szerepelnél, fontos, hogy a legnagyobb hatékonysággal tudd megszólítani vevőidet. Ötleteinkkel, hagyományos és alternatív megoldásainkkal tudunk segíteni, hogy vállalkozásod, reklámfelületeid és megjelenésed korszerű, igényes, költséghatékony és feltűnő legyen. Nyíregyházán és Szabolcs megyében, helyszíni szaktanácsadás és konzultáció után személyre és költségekre szabott dekorációs javaslatot, alternatívákat teszünk a tervezéstől a gyártásig, kivitelezésig.