Reklámajándék

Reklámajándék– Reklámeszköz– Naptárgyártás

Az ügyfeleidben nagymértékben növeli a bizalmat céged iránt, ha egységes formaruhával találkoznak és a használati - promóciós eszközeiden a logód, arculati elemeid megjelennek. Ebben segít reklámajándék webshopunk, mely kínálata a szóró ajándékoktól az exkluzív termékekig az üzleti ajándékozás teljes skáláját felöleli. Saját műhelyünk lehetővé teszi a rendelt termékek cégen belüli emblémázását, feliratozását.

Online shop mellett irodánkban több katalógus termékeiből is válogathatsz és kaphatsz azonnali felvilágosítást a vállalási határidőkről, lehetőségekről és aktuális (kedvezményes) árakról. Céges reklámajándékokon kívül készítünk egyedileg logózott, tervezett kis példányszámú (akár 1db-ot is!) ajándék és emléktárgyakat (pl. születésnapi póló, legénybúcsú ajándék, csapatruházat).

Kiállítások, konferenciák és más megjelenések alkalmával a display eszközök beszerzésében, összeállításában, vagy meglévő eszközök nyomatcseréjében is tudunk segíteni, legyen az roll-up, pop up pult vagy fal, vagy bármilyen banner, plakát tartó reklámeszköz.

Készleten lévő termékeinkből 24-48 órán belül el tudjuk készíteni a megrendelését, illetve katalógusból történő rendelés esetén is biztosítjuk a lehető legrövidebb átfutási időt.